Wednesday, February 12, 2014

Tuesday, January 17, 2012

I'm back!!



Sorry guys..Dah lame xpost..Skang dah start busy dengan research..
Come again later..Coz there's a lot more coming..Hopefully..

Sunday, July 3, 2011

Kuda Katak (Froggie Horse)

:: Assalamualaikum ::
..tengah2 xde keje ni baik update blog..
tapi ntah bagus ke x..ntah ade org tgk ke x..
(Klau pk mcm tu sampai bile2 pon x update kan apis)..
Ok2.. kali ini pasal kuda MELOMPAT..
Melompat boleh meningkatkan kardiovaskular seseorang..(Ye ke?).. 
Ye la kot..Sebab semua yang melompat sihat je tengok..
Xpenah tengok lagi yang terbaring kat hospital melompat..
Abis dah stat merepek dah..Hahaha..(Gile ke gelak2 sorang)..
Bukan ape aritu(padahal dah lame dah) ade Horse show kat UTM..
Sempat gak snap gambar kuda melompat..
Sampai kene sound ngan cameraman sbab blok camera die..
xde la sound maki hamun..kene tegur je..
Nasib baik stream kat website je..Sape yang tengok tahu la..Hahaha..
Nak wat cam mane bang angle x cukup baik..
Tu yang makan kawasan orng lain tu..I'm so sorry bang..
Moralnye..Nak amik gambar tu kene peka pada persekitaran..
Jangan pakai syok sendiri je..

Horseshow_06

Horseshow_05

Horseshow_11

Monday, February 21, 2011

Festival Layang 2011

First time pegi festival layang-layang sedunia dekat Pasir Gudang, Johor...
Memang best sebab dapat keluar outing dengan member2..
Dapat gak share2 pendapat dan juga teknik2 amik gambar nih..
Ni adalah antara gambar yang xseberapa yg sempat amik aritu..

Kites Festival 2011_096

Kites Festival 2011_137
Kites Festival 2011_108
Kites Festival 2011_090
Kites Festival 2011_121
Never Miss a Moment

Monday, January 24, 2011

Moon (BULAN)

Nak try camne jadi ahli nujum..Tengok bulan je dah bleh wat ramalan..
Hmmmppphh...Xde ape pun..Kurang ilmu lagi ni..Nak kena pegi pijak dulu nih kt bulan..Nak pegi xdapat la der..Malaysia pn blum kuar lag..

Not a full Moon

Wednesday, December 22, 2010

Sesungguhnya....

Tika semua mahasiswa UTM bercuti di kampung halaman masing-masing...Terdampar seorang lelaki di universiti tersebut..Mencari-cari arah tuju kehidupan seterusnya..Sibuk dan leka dengan dunia dan membuatku berfikir seketika semasa mengambil lanskap rumah Allah Yang Maha Esa..Adakah cukup bekalan ku untuk akhirat?? Aku sembahyang..Sujud pada-Mu tapi adakah sujudku diterima..Aku puasa..Tapi adakah puasaku diterima..Aku sedekah..Tapi adakah sedekahku diterima..Semakin aku pikir semakin aku takut menghadap-Mu ya Allah..Sesungguhnya aku dalam kerugian..

MSI
Masjid Sultan Ismail..Masjid di Universiti Teknologi Malaysia (UTM)..

Thursday, October 28, 2010

Trying New Photo Style

Edifice Casio

Green

Coconut Tree

Just trying different style...Not planning to stick on this style though..